Прогресивні лінзи

Прогресивні лінзи

За статистикою у кожної людини, яка страждає порушенням зору, є як мінімум 2-3 пари окуляр з різними діоптріями. Одні потрібні для комфортного повсякденного носіння, інші - суто для читання чи комп’ютера, а ще можливо для водіння чи інших випадків, коли необхідно добре бачити предмети саме вдалині. Щоб зручно почуватися в різних ситуаціях, доводиться завжди мати під рукою відповідні окуляри. Крім того, що багатьом набридло постійно носити таку кількість футлярів, є ризик забути потрібну пару і опинитися в безпорадних умовах. Знайомо?

Саме для вирішення такої проблеми були розроблені прогресивні лінзи. Їх особливість в тому, що одна лінза об'єднує зони для зору на близьку, середню і далеку відстані з плавними переходами. Тепер можна мати єдині окуляри для всіх випадків життя.

Проте, як і з кожною новинкою, у користувачів є сумніви. І в деякій мірі вони виправдані. Пропонуємо розібратися разом, що це за прогресивні лінзи та чи варто їх спробувати.

Прогресивні лінзи - за та проти

Ми розглянули основні моменти, які викликають недовіру у покупців та спробували їх розвіяти або ж підтвердити:

- висока ціна. Так, прогресивні лінзи дійсно дорожчі за звичайні. Але це цілком виправдано складністю технології, яка в них втілена. Крім того, якщо порахувати вартість кількох пар окулярів з лінзами та оправами, то витрати вийдуть практично аналогічні;

- складна адаптація. До прогресивних лінз дійсно на початку важко звикнути, але, як правило, за термін до 2 тижнів пацієнти повністю прилаштовуються та оцінюють всі переваги такого рішення. Але в цьому дуже важлива правильність рецепту та якість підбору лінз спеціалістами. Потрібно враховувати не тільки порушення зору, але й спосіб життя людини. Якщо пацієнт більшість часу проводить за комп’ютером, то відповідно акцент має бути на близьких і середніх відстанях. Водіям же, наприклад, потрібна розширена зона далі. Тобто всі ці моменти потрібно враховувати, щоб правильно та індивідуально підійти до виготовлення лінз. Наші консультанти обов’язково допоможуть вам з цим.

Є ще кілька переваг, на які варто звернути увагу:

- за дизайном прогресивні лінзи нічим не відрізняються від звичайних, поверхня однорідна, плавні переходи між зонами непомітні, а також є можливість обрати варіанти зі спеціальним покриттям, наприклад, від УФ, фільтр синього кольору та інші корисні доповнення;

- лінзи співвідносні практично з будь-якими оправами, тому можна не обмежувати себе у виборі стильних рішень;

- такі лінзи мають всі необхідні покриття, такі як підвищена стійкість до подряпин та бруду, гідрофобність тощо.

Де купити прогресивні лінзи в Україні?

В будь-якій ситуації, що пов’язана з корекцією зору, ви завжди можете розраховувати на мережу салонів Німецька Оптика. Ми пропонуємо великий вибір прогресивних лінз від надійних виробників та готові запропонувати якісні рішення за найскладнішими рецептами. Звертайтеся в найближчі до вас оптики в Луцьку, Рівному, Нетішині, Рокитному, Дубно та Вараші. У наших оптиках ми проведемо діагностику зору та підбір прогресивних лінз і виготовимо якісні окуляри за вашим рецептом. 

Якщо вам справді набридло носити кілька пар окулярів і хочеться більше комфорту, нумо підбирати прогресивні лінзи. Звертайтеся!