7 порад перед візитом до офтальмолога

7 порад перед візитом до офтальмолога

Будь ласка, перш ніж записатися на огляд, прочитайте інформацію в цьому розділі. У кількох пунктах ми зібрали важливі деталі огляду, які допоможуть зробити перевірку зору більш комфортною, швидкою та ефективною.

1. КОНТАКТНІ ЛІНЗИ

Якщо ви користуєтеся контактними лінзами, ми рекомендуємо зняти їх заздалегідь і взяти з собою, щоб одягнути відразу після огляду. Якщо ви не можете відмовитися від контактних лінз, то вам необхідно прийти на 30-40 хвилин раніше запланованого часу, щоб зняти лінзи в кабінеті і дати очам відпочити. Це вкрай важливо для більш точної діагностики.

2. УМОВИ ОГЛЯДУ

Зазвичай огляд займає не більше 30 хвилин. По закінченню ви отримуєте результати дослідження. Та готовий рецепт на окуляри чи контактні лінзи, якщо в них є потреба.

3. ВІК

При записі на огляд чи консультацію лікаря, обов'язково уточняйте кому буде проводитися огляд — дорослому чи дитині віком до 7 років. Адже наші офтальмологи мають різну спеціалізацію.

4. ДІАЛОГ

Перевірка зору - це діалог лікаря і пацієнта. Якщо у вас є скарги, неприємні відчуття або ситуації, коли ви відчуваєте зоровий дискомфорт, обов'язково розкажіть про це нашому фахівцеві. Це допоможе швидше знайти джерело проблеми. Та отримати необхідні поради щодо лікування, типу лінз, тощо.

5. СТАРІ РЕЦЕПТИ

Ви можете взяти з собою старі рецепти і окуляри, якщо вони у вас збереглися. Це необов'язково, але в деяких випадках корисно при підборі складних лінз.

6. СВІТЛОБОЯЗНЬ

Іноді для певних видів діагностики лікар може використати краплі для розширення зіниць. Після цього певний час зіниця лишається розширеною та чутливою до світла. Тож для комфортну ваших очей не забудьте прихопити з собою сонячні окуляри та одягнути їх після огляду.

7. ПРОХАННЯ

Якщо ви спізнюєтеся на огляд, будь ласка, попередьте нас про це. Можна зателефонувати або написати у вайбер. Всі контакти за посиланням ось тут. Ми спільно перенесемо або скасуємо запис.

Не хвилюйтесь! Процедура безпечна, вам навіть сподобається :)